Op deze pagina vindt u reviews van cliënten van Kruijer Homeopathie.
Wilt u ook een review achterlaten? Dat wordt zeer gewaardeerd! U kunt deze link hiervoor gebruiken.

Review Dorry
Ik ben 10 jaar bekend bij Kruijer Homeopathie. Aline helpt mij op het gebied van de homeopathie en rouw- en verliesverwerking.
Een vrouw die haar vak met veel enthousiasme en betrokkenheid uitvoert. Een luisterend oor, eetadvies bij diabetes en tips hoe je met bepaalde situaties om kan gaan.
Aline heeft de afgelopen periode in Israël gewoond en gewerkt en ik weigerde een nieuw homeopaat te gaan zoeken. Dit was uiteindelijk niet nodig want zelfs op afstand heeft ze mij goed geholpen.
Voor mij is Aline een rots in de branding.

 

Review T.Drost
Ik ervaar Aline als een zeer warme en deskundige homeopate. Ze luistert goed naar je klachten weet hier de juiste middelen op af te stemmen. Alledrie mijn kinderen heb ik nog nooit iets toegediend vanuit het reguliere medische circuit, altijd middels homeopathie. Het zijn sterke kinderen die de kans hebben gekregen een goede weerstand te ontwikkelen. Dit mede dankzij de goede zorg van Aline. Ze heeft een neutrale houding en je kunt er ook terecht voor vragen en advies rondom gezondheid in de breedste zin. Ik beveel haar van harte aan!

 

Review Liat Amitai
Aline, first of all I want to thank you for your accurate counseling. You are there whenever I need it in an accurate, thoughtful and supportive way with lots and lots of patience. Thanks to you and to homeopathy I feel a great progress in my ability to deal with emotional and physical problems. I feel you are beside me on the long, road to recovery and the knowledge that there is someone I can depend on gives me the confidence I need. So thank you!

Review I v Klaveren
Aline staat me al gedurende geruim 10 jaar zo af en toe, als ik haar nodig heb, met haar homeopathie, maar ook met raad en daad terzijde. Ik vind haar zeer kundig, voel me door haar altijd gehoord en ze weet haar keuze van behandeling en adviezen altijd goed te formuleren.
Zo heb ik baat gehad bij rouwverwerking, ondersteund met haar homeopathische middelen.
Tijdens de geboorte van mijn 3 kinderen zijn de bevallingen en het herstel daarna goed verlopen dankzij Aline’s remedies . Het gaf me bovendien een goed gevoel om, ondersteunt door de homeopathie, zelf de “regie” tijdens de bevalling te hebben en volledig op mijn lichaam te kunnen vertrouwen. 
Altijd als mijn kinderen iets hebben vraag ik Aline.Zo heeft zij ons nog niet zo lang geleden bijgestaan tijdens het ziekteproces van onze zoon. Hij is uiteindelijk 4x geopereerd, is erg ziek geweest ten gevolge van een infectie daarna en heeft een tijdje een stoma gehad, wat nogal wat complicaties gaf. Al die tijd heeft Aline ons fantastisch ondersteunt, in het begin zelfs vanuit Israël. Ik zou niet weten wat ik toen zonder haar had gemoeten…
En tenslotte is dankzij Aline en haar middelen mijn lichamelijke conditie
weer als vanouds, ik voel stukken fitter en sterker nu!