Kruijer Homeopathie kan ingezet worden als verlies- en rouwbegeleiding. Een rouwproces kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld door een miskraam, scheiding, ontslag, het overlijden van een dierbare of door emigratie.

Ook een gedwongen verhuizing naar het verpleeghuis is een ingrijpende verlieservaring, zowel voor de betrokkene als de familie. Een ander verlies met grote gevolgen is het verlies van gezondheid, zoals bij ziekte van Parkinson, of Alzheimer.

De draad weer oppakken

Het pijnlijke van een verlies is dat je iets of iemand, die betekenisvol voor je was, ongewild kwijt raakt. De meeste mensen die met groot verlies te maken krijgen, lukt het na enige tijd om de draad weer op te pakken.

Als echter blijkt dat een rouwproces moeizaam verloopt, of als er weinig ondersteuning in de naaste omgeving is, kan het zinvol zijn om hulp te vragen van een verlies- en rouwbegeleider.

Herken je bovenstaande problemen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze pagina vind je meer informatie over mijn werkwijze.