Kruijer Homeopathie kan ingezet worden als verlies- en rouwbegeleiding. Een rouwproces kan op verschillende manieren ontstaan. Een scheiding, ontslag of het overlijden van een dierbare zijn enkele voorbeelden.

Ook een verhuizing naar een verpleeghuis of verzorgingshuis is een ingrijpende verlieservaring, zowel voor de betrokkene als de familie en vrienden. Een ander verlies met grote gevolgen is het verlies van gezondheid, zoals bij ziekte van Parkinson of Alzheimer.

De draad weer oppakken

Het pijnlijke van een verlies is dat je iets of iemand, die betekenisvol voor je was, ongewild kwijt raakt. De meeste mensen die met een verlies te maken krijgen, lukt het na enige tijd om de draad van het leven weer op te pakken.

Als echter blijkt dat een rouwproces moeizaam verloopt, of als er weinig ondersteuning in de naaste omgeving is, kan het zinvol zijn om hulp te vragen van een verlies- en rouwbegeleider.

Herken je bovenstaande probleemstelling? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden van verlies- en rouwbegeleiding kunnen bespreken. Op deze pagina vind je meer informatie over mijn werkwijze.