Rouwbegeleiding is geen therapie

Rouwbegeleiding bij Kruijer Homeopathie biedt een veilige, professionele omgeving, waarbij ik hulp bied in een rouwproces, waar je op dat moment (tijdelijk) op eigen kracht niet verder mee komt.

Praktisch betekent dit:

  1. Individuele gesprekken met als doel: samen onderzoeken waar het rouwproces stagneert, en kijken wat er nodig is om dat proces op passende wijze weer in goede banen te leiden.
  2. Gelegenheid bieden voor zingeving-of levensbeschouwelijke vragen, meedenken over afscheidsrituelen enz.

Werkervaring en persoonlijke ervaring

In 2007/’08  heb ik als verdieping de 1-jarige cursus ‘Land van Geloven’ gevolgd. Vanuit mijn werkervaring- en persoonlijk leven ben ik bekend met 1e en 2e generatie -oorlogsproblematiek. Van 2015-2018 woonde en werkte ik in Israël.

Een maximum van 5 gesprekken blijkt meestal voldoende bij rouwbegeleiding. Indien noodzakelijk verwijs ik je door naar speciale hulpverlening.

Voor bijkomende lichamelijke klachten, zoals b.v. slaapproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn etc. is er de mogelijkheid om gebruik te maken van klassieke homeopathie.

Voor nadere informatie over begeleiding bij ingrijpende veranderingen of rouw-en verliesbegeleiding kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.