Welkom bij de Praktijk voor Klassieke Homeopathie van Aline Kruijer-Sacksioni. Op deze website vind je informatie over klassieke homeopathie en verlies- en rouwbegeleiding. Op de pagina nieuws kun je diverse artikelen en blogs lezen die hiermee te maken hebben. Via de contactpagina kun je een consult of gesprek aanvragen bij Aline.

Klassieke homeopathie

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze. Deze kan worden toegepast bij diverse acute en chronische klachten bij baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en zelfs bij dieren. Het stimuleert en versterkt de eigen innerlijke geneeskracht. Dit draagt bij aan herstel van vitaliteit en gezondheid. De behandeling wordt steeds op jouw persoonlijke situatie afgestemd en er wordt altijd gekeken naar de achtergrond en samenhang van jouw symptomen. Vraag nu een consult aan.

Consultation in English is possible.

Verlies- en rouwbegeleiding

Bij Kruijer Homeopathie kun je ook terecht voor begeleiding bij ingrijpende veranderingen in het leven, zoals werkeloosheid, scheiding, verhuizing of andere verlies- en rouwproblematiek. Soms komt het voor dat er lichamelijke klachten ontstaan bij dit soort veranderingen. Klassieke homeopathie kan dan worden ingezet ter ondersteuning. Vraag nu een gesprek aan.

Praktijk Schagen en Nieuwe Niedorp

Woensdag:      Gezondheidscentrum Hoep-Zuid, Schagen
Ma-di, do-vrij:  De Molen 65, Nieuwe Niedorp.AANKONDIGING  Cursus ‘1e Hulp met Homeopathie’
Data: Op zaterdag 7, 14  en 21 september (10-12 uur).
Locatie: Reformhuis Tuitjenhorn.
Prijs: € 75 inclusief naslagwerk cursus.
Informatie en aanmelding:  0226 – 42 88 05 / 06 – 272 602 68.