Wat is nodig om veerkracht, vitaliteit, gezondheid en zingeving te bevorderen?
Hoe gaan mensen om met grote veranderingen en verliezen in hun leven?
Wat maakt dat de ene mens kennelijk meer draagkracht of vitaliteit heeft dan een ander?

Bovenstaand zijn onderwerpen die mij, Aline Kruijer, mateloos boeien en ze zijn het uitgangspunt geweest om ooit homeopathie te gaan studeren. Inmiddels heb ik een succesvolle homeopathie-praktijk, waarin ik vele mensen mag helpen in hun weg naar een gezond lichaam en een gezonde geest. Zelf ervaren wat klassieke homeopathie voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op!

Brede, persoonlijke aanpak bij Kruijer Homeopathie

In mijn praktijk streef ik naar een brede, persoonlijke aanpak om mensen te begeleiden op weg naar gezondheid. Van 1980 tot 1984 was ik werkzaam in een verpleeghuis van ‘The Blue Nursing Service’  Redcliffe, Australie. Een paar jaar na mijn terugkeer in Nederland begon ik met de studie klassieke homeopathie aan de School voor Homeopathie te Amersfoort. Sinds 1997 heb ik een zelfstandige praktijk, waarin ik zowel lichamelijke als psychische klachten behandel.

Extra opleidingen en cursussen

Aanvullend heb ik opleidingen gevolgd voor stervensbegeleiding (2002, NIS te Utrecht), rouw-en verliesverwerking (2011, HGU te Utrecht), voedingskunde HBO (2017, Sorag Akademie).

Jaarlijks volg ik medische- en homeopathie nascholing, voornamelijk via de Stichting Hahnemann Homeopathie, Almelo.

In 2015-2018 woonde ik in Haifa en Mizpe Ramon (Negev woestijn), waar ik eerst in een verpleeghuis met oorlog-overlevenden heb gewerkt en de laatste 2 jaar een eigen homeopathie praktijk had. Beide ervaringen –  in een totaal andere cultuur – zijn een rijke aanvulling op mijn huidige werk als homeopaat in Nederland.